Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Status : Offline

TIEDOTE: 
Summeradio lopettaa Lue >>

Kaikki Tiedotteet >> || Radioon >>


Tervetuloa!

Mikä Summeradio?

Summeradio on satunnaisesti striimaava nettiradio, joka soittaa musiikkia laidasta laitaan. Nimestään huolimatta lähetyksiä voidaan usein kuulla myös muulloinkin kuin kesällä. Yleensä lähetyksiä on pidetty kesäkuukausina ja joulukuussa, joskus myös syksyn aikaan.
Kappaletoiveet ja kysymykset ovat myös tervetulleita!

Tämän radion tavaksi on myös tullut aika ajoin striimata myös extempore lähetyksiä hyvin yllätyksellisesti ja huomaamatta. Näistä ei yleensä tiedoteta missään erikseen ja ainoa tapa saada selville tällaisen lähetyksen käynnissäolo on tarkistaa radion status yläpuolelta. 

Mutta nyt halutessasi voit klikata tästä itsesi suoraan radion pariin. Tästä löydät lähetysajat.

Radion tila

Lähetys on käynnissä, jos yläpuolella statukseksi on merkitty Online. Ja kuten voitkin tästä jo varmaankin päätellä, Offline vastaavasti tarkoittaa ettei lähetystä ole ja radiosta ei kuulu pihahdustakaan. Status päivitetään yleensä noin minuuttia ennen lähetyksen alkua.

Jos statuksena lukee Online mutta radiosta ei kuulukaan mitään on lähetys luultavasti juuri loppunut tai sitten voi olla kyse jostakin teknisestä ongelmasta. Jos siinä lukeekin Offline ja lähetystä kuuluu silti on kyse melko usein vain testilähetyksestä.

 
©2020 Summeradio - suntuubi.com